“Dreams of Neon” en fargerik utstilling av HWK

Innlegg av Karsten
“Dreams of Neon” en fargerik utstilling av HWK
Er du glad i sterke farger og uttrykk som kommer til liv gjennom et mangfold av bilder, forskjellige dyr, verdensrommet, nostalgi og motiver fra pop kulturen? Da er Dreams of Neon rette utstillingen for deg.
Gjennom utstillingen Dreams of Neon vil man kunne oppleve kontrastfylte neon farger og sterke motiver i kjent stil fra HWK ,som skal ta deg med på en følelsesmessig reise. Du vil kjenne igjen og oppleve elementer fra pop kulturen gjennom kunstnerens øyne og følelser på “Neon Drømmer”.
HWK aka Håkon Paulsen (f. 1984) er født og vokst opp i Sandnes, hvor han bor og har sitt atelier, Kreativitet har alltid vært en stor del av livet hans og allerede som 10 åring vant han en nasjonal tegnekonkurranse i forbindelse med Ol i Lillehammer, hvor han fikk tegningen sin trykket som frimerke i et opplag på en million. Det var allerede her han visste at kunst alltid kom til å være en del av livet hans.
Fortsatte videre med å studere kunst gjennom det 3årige utdanningsløpet tegning form og farge. Har videre utdanning fra OsloMet innen kunst, medie og kommunikasjon og har jobbet 10 år som kunstlærer.

Håkon har en allsidig bakgrunn og erfaring innen kunst, alt fra utvikling av klesdesign, 3d design og gatekunst/Street art med en lett gjenkjennelig stil med sterke farger, pop art inspirert, urbant og vakre kontraster i kunsten.
Håkon Paulsen aka HWK har hatt flere utstillinger, gruppeutstillinger og er en etablert kunstner som Underground Gallery er stolt av å presentere og samarbeide med.
*HWK uttrykker selv “ Hvert bilde er en del av meg, og den jeg er som person
Velkommen til utstilling lørdag 11.mai kl.13.00 til 16.00
Steinkargata 24, 4006 Stavanger, sidegate bak Sølvberget.
Alle verkene kan kjøpes og bestilles under utstillingen, her er det viktig å være tidlig ute om du ønsker å kjøpe et kunstverk under åpningen av Dreams of Neon. Verkene, originalene av HWK har hatt stor pågang og solgt ut på sine utstillinger.
Ved spørsmål: kundeservice@undergroundgallery.no