Asfaltjungelen - Event 18 august til 26 august.

Innlegg av Karsten

Asfaltjungelen - Event 

Dette er en utstilling som er inspirert av mangfoldet som brer seg gjennom byen.
De forskjellige fargene, grafittien og det røffe uttrykket man finner i gatene, kommer frem gjennom stilen til kunstnerne. Det ligger glede, et lekent uttrykk bak verkene, og man ser tydelig inspirasjon fra 80/90 tallet i farger og elementer i kunsten.
Under utstillingen vil du kunne se og kjøpe flere av samarbeidsprosjekter fra HWK og TOAS, samt enkeltverk fra HWK.
Det vil også bli vist frem kunstverk av Kristoffer Ask Hansen.

HWK - TOAS - Kristoffer Ask Hansen - Underground Gallery 

Det blir lansering av Limited Edition Nike Air 1 sko, kunst, og design som er utført av TOAS og HWK. Det blir også lansert nye originaler av kunstnerne.
TOAS vil utføre tattovering åpningshelgen 18 og 19 august. Han vil også komme tilbake fredagen 25 august - Flash Tattoos til en pris fra 800-1000kr.
Bestill time hos Toas: toas27@outlook.com
Det blir muligheter for å bestille egne limited edition Nike Air 1 sko utført av TOAS & HWK under utstillingen gjennom Underground Gallery. Ønsker du å få deg en ny tattoo under utstillingen så kan det være lurt å booke time for å være sikret.

Ved bestilling eller spørsmål:
karsten@undergroundgallery.no

Toas:
Vokst opp på Tjensvoll med sprayboks i handa og har vært en stor del av graffiti-kulturen. Jobber i en leken stil og liker å bruke farger og elementer fra 80-tallet. Har tidligere jobbet med å lage custom made sko og klær å i samarbeid med HWK. Toas jobber nå som tatovør og kunster. Han er en kreativ sjel med glimt i øyet og sans for detaljer. Mail: toas27@outlook.com

HWK:
Liker å jobbe i en moderne pop-art stil, med motiver som folk kan relatere til. Glad i å bruke sterke farger og kontraster for å få frem uttrykket i bildene. Han har bakgrunn fra kunst og medier, samt jobber som kunstlærer på ungdomsskolen. Hwk er utrolig glad i å kunne skape en positiv følelse hos folk, ved å uttrykke seg gjennom kunststilen sin.
Han har bakgrunn fra kunst og medier, samt jobber som kunstærer på ungdomsskolen.
Kristoffer Ask Hansen:
Kunstner fra Stavanger som lager hyperrealistiske pop-art kunstverk med fargeblyanter. Han har jobbet innen foto- og designbransjen i mange år og fant senere i livet ut at tegning og kunst er det han ønsker å fokusere på. Hans kunstverk fokuserer veldig på små detaljer og har en dybde som trekker deg inn. Han legger flere lag med farge oppå hverandre for å blande (ofte 20-30 lag) for å skape overganger og gi en følelse av at objektet kommer ut av arket.
Kristoffer jobber hovedsakelig med små objekter og merkevarer. Han forstørrer og trekker deg inn i detaljene du ikke ser selv om du kanskje tar i tingene hver dag.
Sted:
Underground Gallery: Steinkargata 24, Stavanger
*Bak Sølvberget
Dato og tid:
Fredag 18 august Kl: 12.00 til 19.00
Lørdag 19 august Kl: 12.00 til 16.00
Torsdag 24 august Kl:12.00 til 17.00
Fredag 25 august Kl: 12.00 til 17.00
Lørdag. 26 august. Kl: 11.00 til 16.00
Spørsmål/ bestilling: Karsten@undergroundgallery.no
…….
Det vil også bli vist flere kunstverk av andre kunstere, som er representert av Underground Gallery i 2 etasje.